Мапа на сајтот

Pages

Водич за почетници за еСпорт обложување Fortnite

Posts

Categories

Jason Tanaka
PublisherJason TanakaPublisher
About the author
Jason Tanaka
Jason Tanaka
About

Џејсон „PixelPioneer“ Танака, технолошки познавач на Сиетл, е визионерот зад EsportRanker. Спојувајќи ја доживотната страст за игри со силен бизнис увид, Џејсон го трансформира EsportRanker во врвен центар за љубителите на е-спорт на глобално ниво.

Send email
More posts by Jason Tanaka