Jason Tanaka

Jason Tanaka

Publisher

Biography

Општа политика
2021-11-23

Општа политика

Во EsportRanker, признаваме дека личните информации за нашите корисници се важни за собирање, но во исто време, заштитата и обезбедувањето безбедни информации на корисниците се исто толку важни. Сите информации ги користиме само за задолжителни цели.

Најдобрите еСпорт обложувалници во Македонија во 2024 година
2021-10-11

Најдобрите еСпорт обложувалници во Македонија во 2024 година

Видео игрите се една од најпопуларните форми на забава ширум светот. Сега, со технологијата и интернетот, гејмерите имаат можност да се истакнат и да се натпреваруваат во арените ширум светот.