Dave Davis

Dave Davis

Biography

Здраво, јас сум Дејв „Дабл-Даун“ Дејвис, вашиот човек кој сака да се занимава со сите работи за коцкање преку Интернет. Поминав повеќе од една деценија во овој луд свет, почнувајќи како дилер на блек џек, а потоа нуркајќи во дигиталната граница на онлајн казината. Зошто сакам коцкање? Тоа е возбуда, мои пријатели. Секое превртување на картички, секое вртење на тркалото, тоа е како мини-авантура!

Зошто преминав кон пишување написи? Па, една вечер, бев во казиното, седејќи на маса за покер. Чиповите беа наредени високо, напнатост во воздухот. Токму кога помислив дека ја имам победничката рака, еден дебитант си замина со тенџерето на флок! Сите се изнасмеавме, но тој момент ме натера да сфатам - се забавував да зборувам и пишувам за овие игри колку и да ги играм. Тоа е раскажување со влогови, буквално!

Смешна приказна, еднаш за време на онлајн покер игра, мојата мачка скокна на тастатурата и успеа да го притисне копчето 'Raise'. Погоди што? Ја освоив таа рака! Оттогаш ја нареков мојата „Среќна бајачка“