Општа политика

Политика за приватност

Во EsportRanker, признаваме дека личните информации за нашите корисници се важни за собирање, но во исто време, заштитата и обезбедувањето безбедни информации на корисниците се исто толку важни. Сите информации ги користиме само за задолжителни цели.

Сите корисници кои ја посетуваат веб-страницата на EsportRanker прифаќаат дека се согласуваат со условите на нашите општи политики, колачиња и политики за приватност. Во оваа политика можете да ги најдете сите причини поради кои ги користиме информациите на корисниците.

Доколку корисникот не сака неговите информации да се користат на начин наведен во оваа општа политика, тој има право да престане да ја користи оваа страница. EsportRanker го задржува правото да ја измени оваа Политика за приватност. Корисниците на оваа страница автоматски ќе прифатат какви било промени во која било од нашите политики при користење на оваа веб-локација.

Политика за колачиња

Оваа политика за колачиња се однесува на esportranker.com, како и на други домени поврзани со брендот. Ние користиме колачиња за да обезбедиме непречено функционирање на веб-страницата. Колачињата што се користат на EsportRanker не зачувуваат какви било лични информации за корисникот. Корисникот може да ги оневозможи нашите колачиња во секое време, со исклучување во поставките на прелистувачот, меѓутоа, некои од функциите може да не работат правилно кога колачињата се исклучени.

Колачиња кои се користат на оваа страница

Google Analytics - Ова е алатка за маркетинг оптимизација што се користи за собирање општи информации за корисниците при посетата на нашата веб-страница. Оваа алатка ни овозможува да видиме кои страници ги посетуваат корисниците или колку долго остануваат на страницата. Google Analytics никогаш не складира приватни информации.

Матомо - Ова е алатка за маркетинг оптимизација слична на Google Analytics. Matomo ги собира општите информации на корисникот кои ќе ни помогнат да ја оптимизираме веб-страницата на EsportRanker.

Јавни површини на локацијата

Внимавајте да откриете какви било лични информации на оваа или на која било од нашите други веб-локации. Секој вид на информација обезбедена од корисник во јавна област на страницата ќе стане јавна информација.

Информациите поставени на форум, разговор во живо или други јавни области на интернет, може да се користат од трети оператори. Ова може да доведе до добивање реклами и несакани пораки на вашата адреса за е-пошта.

Комуникација

EsportRanker може одвреме-навреме да ви дава информации за нашата веб-локација или за неповрзани услуги доколку претходно сте дале лични податоци.

Корисниците имаат можност да престанат да примаат пораки од нас. Кога бараме повеќе информации, корисникот може да одбие да даде детали или може да се отстрани од која било друга листа на контакти.

Проверете дали деталите за вашата сметка (вклучувајќи ја лозинката) се безбедни. Никогаш не споделувајте детали за вашата сметка со никого и имајте предвид дека обезбедувањето лични информации и детали на интернет можеби не е безбедно.