Игри

Еспорт

Овој водич за еСпорт обложување детализира сè што обложувачите треба да знаат за темата, најдобрите страници за обложување еСпорт и повеќе. Нема сомнение дека еСпортот е една од индустриите што продолжија да напредуваат дури и за време на пандемијата. Најновите проекции на Statista покажуваат дека големината на пазарот на еСпорт во 2021 година се проценува на нешто повеќе од 1,08 милијарди долари, што е речиси 50% раст од 2020 година.

Прикажи повеќе..