Вести

November 7, 2023

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 Tournament: Голем настан во заедницата на Fighting Game

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nickelodeon All Stars Brawl 2 треба да излезе наскоро, со подобрувања во однос на првата игра од серијата. Играта привлече внимание во конкурентната гејмерска заедница и ќе биде ставена на тест на претстојниот турнир Slimebox.

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 Tournament: Голем настан во заедницата на Fighting Game

Ран настан од организаторот на Coinbox Hungrybox

Hungrybox, добро позната личност во заедницата Super Smash Bros., организира ран настан за Nickelodeon All-Star Brawl 2. И покрај контроверзната историја со првата игра, Hungrybox се враќа во серијата со турнирот Slimebox, кој ќе биде првиот голем настан за играта.

Фокусирајте се на Nickelodeon All-Star Brawl 2

Турнирот Slimebox ќе го прикаже Nickelodeon All-Star Brawl 2, една од најочекуваните борбени игри во 2023 година. Слично на настанот Coinbox за Smash, овој турнир е организиран од Hungrybox во соработка со GameMill и има награден фонд од 50.000 долари.

Ексклузивен онлајн турнир во Северна Америка

Турнирот е ексклузивен за учесниците во Северна Америка поради неговиот онлајн формат. Оваа одлука има за цел да обезбеди понепречено и полокализирано искуство за сите играчи.

Датум и платформа

Целиот турнир ќе се одржи на 15 ноември 2023 година и ќе се емитува на каналот Twitch на Hungrybox. Овој настан ќе послужи како ран тест за конкурентниот потенцијал на играта, а доколку биде успешен, турнирот Slimebox може да стане серија што се повторува.

Како заклучок, турнирот Slimebox Nick All-Star Brawl 2, организиран од Hungrybox, е возбудлива можност за играчите да ги покажат своите вештини во многу очекуваниот Nickelodeon All-Star Brawl 2. Со подобрувањата направени во играта, овој турнир има потенцијал да стане значаен настан во заедницата на борбените игри.

Најнови вести

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања
2023-11-26

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања

Вести