Вести

November 1, 2023

Fortnite Поглавје 4 Сезона 5: Враќањето на авионите на Fortnite и носталгична игра

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Вовед

Fortnite се подготвува за враќање на мапата на поглавје 1 во поглавје 4, сезона 5. Заедно со мапата, Epic Games навести за враќање на различни содржини од Поглавје 1, вклучувајќи ги и популарните авиони Fortnite.

Fortnite Поглавје 4 Сезона 5: Враќањето на авионите на Fortnite и носталгична игра

Тизери и шпекулации

Epic Games објавува тизери за претстојната сезона, давајќи им на играчите увид што да очекуваат. Овие тизери покажаа нови скинови, враќање на предмети како пумпата, и најзначајно, авионите Fortnite. Вклучувањето на авионите во тизерите сугерира дека тие ќе се вратат во Поглавје 4, Сезона 5.

Уникатна игра

Авионите Fortnite беа контроверзен додаток во текот на Поглавјето 1 поради нивната воздушна природа и деструктивни способности. Сепак, оттогаш тие претрпеа балансирачки промени, што ги прави помалку моќни. Авионите нудат уникатно искуство во игра, покомплицирани за симнување и обезбедувајќи возбудлив предизвик за играчите.

Забавен флешбек

Враќањето на авионите на Fortnite во Поглавје 4, Сезона 5 е дел од напорот на играта повторно да се разгледаат незаборавните моменти од Fortnite Поглавје 1. Заедно со другите ставки од Поглавје 1, авионите ќе додадат забавен елемент и во градежната и во неградежната игра.

Заклучок

Со враќањето на мапата на Поглавје 1 и вклучувањето на авионите на Fortnite, Поглавје 4 Сезона 5 ветува дека ќе биде возбудливо и носталгично искуство за играчите на Fortnite. Без разлика дали уживате во градењето или претпочитате пристап пополн со акција, авионите ќе понудат возбудлив додаток на играта. Подгответе се да се искачите на небото и да ја прифатите носталгијата на Fortnite Поглавје 1!

Најнови вести

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања
2023-11-26

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања

Вести