Вести

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: Враќање во Верданск во новата ера на Call of Duty

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Call of Duty Warzone Mobile е подготвен да направи големо внимание во светот на игрите со веќе над 45 милиони претрегистрации. Играта, закажана за објавување во пролет 2024 година, предизвика огромно исчекување кај фановите.

COD Warzone Mobile: Враќање во Верданск во новата ера на Call of Duty

Враќање во Верданск

COD Warzone Mobile ќе ги врати играчите на саканите карти на Верданск и Островот Преродба, кои се сметаат за иконски во жанрот бој ројал. Досега објавените клипови од игра добија позитивни повратни информации, што дополнително ја подгрева возбудата околу играта.

Нова ера за Call of Duty

Со претстојното издание на Modern Warfare III на 10 ноември, проследено со новото искуство во Warzone сместено во Урзикстан, Call of Duty влегува во нова ера. Играчите со нетрпение очекуваат да се дружат со иконскиот лик Владимир Макаров и да го искусат брзото движење и новата механика на Modern Warfare III.

Како да се приклучите на акцијата

За да се придружите на редот на COD Warzone Mobile, едноставно одете до страницата Call of Duty Warzone Mobile на iOS Store или Google Play Store и кликнете на „Претходно регистрирање“. Откако претходно ќе се регистрирате, ќе добиете известување кога играта ќе започне во живо во пролет 2024 година.

Игра со неограничен потенцијал

Се очекува COD Warzone Mobile да го редефинира мобилниот игри со својата извонредна игра и носталгичната вредност. Како една од најочекуваните мобилни игри во последниве години, таа веќе собра огромно следбеници од 45 милиони играчи.

Останете со Esports.net за повеќе возбудливи вести за мобилни игри.

Најнови вести

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања
2023-11-26

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања

Вести