Вести

November 7, 2023

Придружете се на релито за рестартирање на Fortnite и заработете бесплатна козметика!

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite Reboot Rally се враќа за уште еден круг! Овој повремен настан од Epic има за цел да ги врати заостанатите играчи во играта. Со партнерство со нов или повратен играч, можете да заработите бесплатна козметика и да уживате во специјални награди во текот на сезоната на Fortnite OG.

Придружете се на релито за рестартирање на Fortnite и заработете бесплатна козметика!

Предизвици за рестартирање

Reboot Rally е збир на предизвици каде играчите имаат задача да „рестартираат“ друг играч. Оваа промоција започна со најновата сезона на 3 ноември. За да учествуваат, играчите мора да завршат потраги во играта за да отклучат комплет нова козметика.

Како да учествувате

За да се приклучите на верзијата Fortnite OG на Reboot Rally, треба да се здружите со играч кој играл Fortnite помалку од 2 часа во 30 дена до 2 ноември. Ако знаете некој што одговара на сметката, поттикнете го да ја подигне играта и да се придружи на вашата забава.

Заработувајќи награди

Откако ќе формирате забава, можете да се вклучите во игри и заедно да завршите специјални потраги. Завршувањето на овие потраги ќе ги награди и двајцата играчи со бесплатна козметика. Наградите за Fortnite Reboot Rally овој пат вклучуваат:

  • Пеколен GG емотикон (50 поени)
  • Врап со запален змеј (100 поени)
  • Скерран едрилица (150 поени)
  • Витез предавство на пик (200 поени)

Како да заработите поени

За да ги отклучите овие ставки, треба да заработите поени. Секоја потрага во картичката Fortnite Reboot Rally ќе ви даде одреден број поени. Ако некои потраги се покажат како премногу предизвикувачки, можете да се фокусирате на полесните за да соберете доволно поени за да отклучите сè.

Заклучок

Fortnite Reboot Rally за ноември е одлична можност да се вклучите во играта и да заработите бесплатна козметика. Со зголемувањето на бројот на играчи до рекордни нивоа, сигурно ќе има играчи што ги исполнувате условите што можете да ги регрутирате за да се приклучат на релито за рестартирање. Не ја пропуштајте оваа шанса да уживате во играта и да собирате ексклузивни награди!

Најнови вести

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања
2023-11-26

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања

Вести