Вести

October 27, 2023

Подгответе се за GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

GranBlue Fantasy Versus Rising онлајн бета е можност играчите да ги тестираат новите промени на ликовите и да се движат пред датумот на објавување на Granblue Fantasy Versus Rising. Еве што знаеме за бета верзијата и како може да добиете пристап до играта рано преку оваа проба.

Подгответе се за GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Доаѓа втората бета верзија за GranBlue Fantasy Versus Rising

GranBlue Fantasy Versus Rising е се поблиску до датумот на објавување на крајот на ноември. Сепак, играчите не треба да чекаат до тогаш за да ја играат играта. Наскоро започнува вториот бета-период, со пообемни опции за играње.

Втората бета верзија за GranBlue Fantasy Versus Rising ќе се одржи од 9-ти до 12-ти ноември. Овој пат, бета верзијата ќе биде поширока, па дури и ќе вклучува вкрстена игра. Играчите можат да ја тестираат играта на PlayStation 4 и 5, како и на Steam. Ќе има отклучени 26 карактери, што ќе им овозможи на играчите да испробаат поголем дел од актерската екипа.

Покрај онлајн натпреварите, играчите ќе имаат пристап и до режимот за тренирање и мини игрите во Grand Bruise Legends. Оваа последна бета верзија ќе обезбеди одлична можност да се запознаете со ликовите пред целосното објавување.

Првата GranBlue Fantasy Versus Rising Online Beta

Првата онлајн бета верзија на GranBlue Fantasy Versus Rising беше затворена бета верзија, а пред-регистрацијата беше отворена во јуни на официјалната страница. Бета се одржа од 28-ми до 30-ти јули, давајќи им на играчите шанса да ја испробаат новата титула.

Ако сте заинтересирани да видите како играта се споредува со игра на про-ниво, веќе има турнири на кои се појавуваат професионални играчи кои се натпреваруваат во отворената бета верзија. Овие турнири обезбедуваат увид во рамнотежата на играта за конкурентна игра.

GranBlue Fantasy Versus Rising е многу очекуван како продолжение на една од најдобрите аниме борбени игри. Со Arc System Works на чело, можеме да очекуваме уште еден фантастичен наслов во серијата.

Најнови вести

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања
2023-11-26

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања

Вести