Вести

February 14, 2024

Отклучување на смртта: Водич за изработка за бесконечен занает

Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
WriterАна Стојановска (Ana Stojanovska)Writer
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Вовед

Во Infinite Craft, можностите се бескрајни. Со комбинирање на разни предмети, можете да создадете урнебесни и бизарни комбинации, од шаркани до еднорози со топла када. Сепак, една од најважните креации во играта е Смртта. Без Смртта, нема да можете да отклучите многу други предмети. Овој водич ќе ви покаже како да направите Death in Infinite Craft.

Отклучување на смртта: Водич за изработка за бесконечен занает

Изработка на смрт

Постојат бројни начини за изработка на Death in Infinite Craft, но најбрзиот метод за почетници вклучува комбинирање на Life и или вампир или зомби. Овој рецепт е инспириран од Pro Game Guides.

За да стигнете до оваа точка, ќе треба да направите неколку совпаѓања:

  • Земја + Ветер = Прашина
  • Прашина + Земја = Планета
  • Ветер + Оган = Чад
  • Чад + Вода = Магла
  • Планета + Магла = Венера
  • Венера + Пареа = Живот

Откако ќе го создадете Животот, сте на само еден чекор од Смртта. Може да го комбинирате Животот со вампир (потребен е живот + чад), зомби (потребен е човек + експлозија) или темпирана бомба (потребен е часовник + бомба). Експериментирајте со предметите што веќе ги имате и видете дали можете да создадете Смрт.

Проширување на можностите

По создавањето на Death, во играта се отвора сосема нов свет. Можете да ја комбинирате Смртта со други објекти за да отклучите уште повеќе можности. На пример, комбинирањето на Death со Death ви го дава Grim Reaper, додека комбинирањето на Death со аниме создава Death Note. Ако сте заинтересирани да ја проширите вашата колекција на месојади, обидете се да ја комбинирате Смртта со Диносаурус за да добиете Т-Рекс. И ако сте љубопитни што се случува кога ќе ја комбинирате Смртта со Еднорог, ќе добиете мртов еднорог.

Заклучок

Создавањето Death in Infinite Craft е клучен чекор во отклучувањето нови објекти и проширување на вашата игра. Следејќи го рецептот за изработка и експериментирање со различни комбинации, ќе откриете свет на смешни и неочекувани креации. Затоа, направете изработка и видете кои други бизарни предмети можете да ги откриете!

About the author
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
About

Ана Стојановска е динамична личност во светот на онлајн играње во Северна Македонија. Со страст кон технологијата и локалните нијанси, таа се специјализира за локализација на содржината на онлајн казина за да резонира со македонските ентузијасти.

Send email
More posts by Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
ThunderPick
Бонус $2.000

Најнови вести

Над 100 играчи ќе се судрат во првиот куп на златна шпатула EMEA на TFT сет 11
2024-04-25

Над 100 играчи ќе се судрат во првиот куп на златна шпатула EMEA на TFT сет 11

Вести