Вести

November 1, 2023

Отклучете ги новите MW3 оператори и доминирајте на бојното поле

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 воведува дваесет и пет нови оператори кои можат да се отклучат преку различни предизвици. Додека некои познати лица се враќаат, како што се Price и Ghost, тие се ексклузивни за оние кои го купуваат Vault Edition на играта. Остатокот од операторите може да се добијат со завршување на предизвици во мултиплеер, кампања и зомби.

Отклучете ги новите MW3 оператори и доминирајте на бојното поле

Оператори на Modern Warfare 3

Еве го целосниот список на MW3 оператори:

 • Оператори на SpecGru:
  • Цена (Купете MWIII Vault Edition)
  • Ghost (купете MWIII Vault Edition)
  • План (стандардно)
  • Ракета (стандардно)
  • Byline (Завршете го потребниот предизвик во мултиплеер)
  • Scorch (Завршете го потребниот предизвик во Zombies)
  • Ripper (Завршете го потребниот предизвик во Zombies)
  • Pathfinder (Пополнете го задолжителниот предизвик за кампања)
  • Воин (Купете го пакетот „Warrior“ на COD Endowment)
  • Riptide (Завршете го потребниот предизвик во мултиплеер)
  • BBQ (завршете го потребниот предизвик во мултиплеер)
  • Jabber (Завршете го задолжителниот предизвик за кампања)
  • Џет (завршете го потребниот предизвик во мултиплеер)
 • Оператори на KorTac:
  • Warden (Купете MWIII Vault Edition)
  • Макаров (Купете MWIII Vault Edition)
  • Blaze (стандардно)
  • Жед (стандардно)
  • Alpine (Завршете го потребниот предизвик во мултиплеер)
  • Енигма (Завршете го потребниот предизвик во мултиплеер)
  • Bantam (Завршете го потребниот предизвик во мултиплеер)
  • Doc (Пополнете го задолжителниот предизвик за кампања)
  • Raptor (Завршете го потребниот предизвик во мултиплеер)
  • Corso (Пополнете го задолжителниот предизвик за кампања)
  • Swagger (Завршете го потребниот предизвик во мултиплеер)
  • Lockpick (Ексклузивно за нарачка однапред на PlayStation)

Изберете го вашиот MW3 оператор и почнете да го отклучувате денес!

Најнови вести

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања
2023-11-26

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања

Вести