Вести

October 30, 2023

Воведување на Titan Battles: A New Challenge во Mortal Kombat 1

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Вовед

Mortal Kombat 1 неодамна го претстави долгоочекуваниот режим на игра наречен Titan Battles. Овој нов додаток беше референциран уште од првичното издание на играта, но до сега недостасуваше.

Воведување на Titan Battles: A New Challenge во Mortal Kombat 1

Што се Титан битки?

Битките на Титан се предизвикувачки тип на инвазија во Mortal Kombat 1. Тие се одвиваат во специјално дизајнирана арена со тематска пирамида. Овие битки нудат потежок предизвик во споредба со другите инвазии во играта.

Награди и напредок

Првата голема битка на Титан ги има Барака и Киракс како противници. Успешното завршување на оваа битка во дадената временска рамка ќе ги награди играчите со ексклузивен скин. Дополнително, следната битка на Титан против генералот Шао ветува нови награди.

Соло содржина и натпреварувачка игра

Воведувањето на MK 1 Titan Battles им овозможува на играчите попривлечна соло содржина. Сепак, за конкурентните играчи, возбудувањата допрва почнуваат. Неодамна започна Mortal Kombat Pro Competition, а во наредните месеци ќе има интензивни квалификациски настани.

Заклучок

Со додавањето на Titan Battles, Mortal Kombat 1 нуди нов и предизвикувачки режим на игра за играчите да уживаат. Без разлика дали претпочитате соло содржина или натпреварувачка игра, има по нешто за секого. Не ја пропуштајте можноста да ги тестирате своите вештини и да заработите ексклузивни награди!

Најнови вести

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања
2023-11-26

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања

Вести