Ethan Tremblay

Водич за обложување на ФИФА за да ве подготви за враќањето на финалето на ФИФАе во 2023 година
2023-01-26

Водич за обложување на ФИФА за да ве подготви за враќањето на финалето на ФИФАе во 2023 година

Прашањето „Можам ли да се обложувам на еСпортови на ФИФА? прашуваат љубителите на фудбалот ширум светот. Како еден од најпопуларните еСпортови во светот, ФИФА природно покренува ваков вид на истрага. Секој ден, милиони навивачи играат ФИФА онлајн еден против друг. Многу луѓе станаа врвни професионалци за еСпорт на ФИФА и се натпреваруваат на највисоките нивоа на играта на големите првенства и турнири.

Единствениот храбар водич за обложување што ќе ви треба
2023-01-12

Единствениот храбар водич за обложување што ќе ви треба

Најновиот наслов од Riot Games, Valorant, гледа многу активности на конкурентното коло за игри. Вљубениците во обложување веројатно ќе забележат зголемување на пазарите за е-спорт кај нивната претпочитана обложувалница, а Valorant веројатно е една од достапните игри.

Обложување преку надгледување: практичен водич за почетници
2023-01-05

Обложување преку надгледување: практичен водич за почетници

Онлајн обложувањето е-спорт има свој дел од предизвици. Можеби е тешко да се дефинира обложувањето Overwatch, што е со бројните оператори и секој што треба да ги сфати точките за активирање во различни режими и можности на игра.