About Us

Нашата приказна

Што ако можеме да најдеме полесни и поефективни страници за е-спорт обложување отколку само да прелистуваме на интернет?

EsportRanker е дел од брендот CasinoRank кој беше пронајден во 2017 година. Нашата веб-локација ги отвори своите порти во 2021 година со топло добредојде за секој што сака е-спорт или обложување - или двете заедно.

Мотивацијата зад создавањето на оваа веб-страница беше да се обезбеди веб-страница за рангирање на обложување преку е-спорт, каде што корисниците се чувствуваат безбедно и згрижени. Над 25 години комбинирано искуство, нашиот тим е тука да одговори на вашите прашања и да го направи вашето обложувачко искуство пријатно и безбедно.

Нашата мисија

Решивме да ги рангираме најдобрите веб-локации кои нудат еспорт обложување според строгите упатства за да не мора да талкате низ интернет. Ние се грижиме да ги прегледаме овие веб-страници, да ги рангираме и да им ги понудиме на сите наши корисници. Сè што треба да направите е да го изберете оној кој најмногу одговара на вашите потреби. И можете да го направите самоуверено.

Некои од сајтовите за коцкање и обложување може да бидат ризични за играње, може да бидат лажни и да ве натераат да зажалите што играте онлајн. Тоа е она што не сакаме да го доживеете.

Контактирајте не

Без разлика дали имате прашање или предлог, можете да не контактирате во секое време преку е-пошта на casinos@casinorank.com, и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.