Инстант повлекувања

Букмејкерот за инстант повлекување е оној што ќе им дозволи на играчите да ги повлечат своите добивки и да платат во рок од 24 часа. Времето што е потребно многу зависи од користењето на казиното или е-спортското обложување и земјата во која е сместен играчот. Во моментов има само неколку онлајн обложувалници за еСпорт што ќе дозволат инстант повлекувања во САД и Австралија.

За да ја пронајдат вистинската локација за инстант повлекување, им се препорачува на корисниците да одвојат време да ја направат својата длабинска анализа. Читањето на прегледите на корисниците ќе даде јасна претстава за тоа колку брзо секоја страница се исплаќа. Не е секогаш можно да се каже ефикасноста на процесот на повлекување едноставно од временските скали обезбедени од страната.

Некои ќе ветуваат инстант повлекување во рок од 24 часа, но може да потрае подолго од тоа. Некој може да каже 72 часа, но тоа може да биде инстант. На него влијае и видот на методот на трансфер што го користи играчот. Понекогаш единствениот начин да се знае навистина е да се тестира.

Обложувањето преку е-спорт преку Интернет стана исклучително популарно и затоа е толку важно играчите да се уверат дека ја користат вистинската страница - онаа што ќе ги обработи нивните трансакции брзо и ефикасно.

Section icon
Најдобрите страници за обложување еСпорт за инстант повлекување 2021 година

Најдобрите страници за обложување еСпорт за инстант повлекување 2021 година

Инстантното повлекување е достапно од голем број на врвни страници за обложување е-спорт.

 • 1xBetНајбрзиот метод за повлекување е Биткоин, каде трансакциите можат да се завршат во рок од 15 минути.

 • Betfair е врвна страница со опција за брзи средства каде парите може да се испратат на банкарска сметка за неколку секунди. Ова функционира за клиенти кои имаат Visa Debit картичка или припејд картичка.

 • Paddy Power нуди инстант повлекувања од 2019 година. Повторно, тоа е за клиенти кои користат Visa Debit или припејд картичка.

 • Ladbrokes нуди опција за брзи средства за корисниците на Visa Debit, но не го користи зборот „инстант“. Процесот сепак ќе работи во рок од неколку часа.

 • Корал нуди повлекување на Брзи средства со максимален износ од 2000 фунти и наведува дека средствата треба да се добијат во рок од четири часа.

 • Вилијам Хил има директен систем за виза за четиричасовно повлекување.

 • BetwayБрзата опција е повлекување во веб-паричник, каде што може да потрае до 24 часа за да се појави на сметката.

 • Бет365 има опција за инстант дебит за виза со многу поголем максимален износ отколку за другите методи.

 • Риварски е страница каде што најбрзата опција е ewallet како што е Skrill и потребни се до 24 часа.

 • 22 Облог исто така нуди брзи опции за повлекување во рок од 24 часа.

Најдобрите страници за обложување еСпорт за инстант повлекување 2021 година
Зошто на некои обложувалници им треба толку долго да исплатат?

Зошто на некои обложувалници им треба толку долго да исплатат?

Некои еСпортски обложувалници нема да имаат некој што се занимава со повлекувања деноноќно, а ако не, тогаш ова треба да биде црвено знаменце за клиентот, на крајот на краиштата, тие со задоволство земаат пари деноноќно. Тие треба да бидат во позиција веднаш да ги обработуваат барањата за повлекување.

Во некои случаи, клиентот можеби не го поминал вистинскиот процес на верификација и ако овие чекори сè уште се извонредни, тогаш страницата можеби ќе сака да добие повеќе информации пред да го обработи барањето за повлекување. Примери за лична карта што можеби ќе им треба вклучуваат пасош, возачка дозвола и доказ за адреса. Добра идеја е да се погрижите овие чекори да се завршат што е можно порано за да нема време на чекање кога е потребно повлекување.

Клиентот, исто така, треба да биде многу внимателен на која било локација на која е потребно повеќе од еден ден за да се обработи барањето за повлекување. Некои од нив ги одложуваат плаќањата за да се обидат да ги поттикнат играчите да продолжат да обложуваат со добивките наместо да ги префрлаат на надворешна сметка. Не постои добра причина на која било веб-локација да и треба повеќе од еден ден за да се исплати, па штом играчот ќе наиде на локација што го прави тоа, треба само да ја испразни сметката и да најде друга локација.

Зошто на некои обложувалници им треба толку долго да исплатат?
Дали можете да повлечете некоја сума пари од обложувалница?

Дали можете да повлечете некоја сума пари од обложувалница?

Постојат некои сајтови кои може да стават ограничување на износот што корисникот може да го повлече во секое време. Добра идеја е да го проверите ова однапред пред да започнете да ја користите страницата. На пример, ако има ограничување за повлекување од 50 фунти, но корисникот има 100 фунти, тогаш тоа значи повеќекратно повлекување за да може да дојде до своите пари.

Да се осигураме дека ги имаат најбрзите методи за повлекување е добра идеја за секој што користи страница за обложување еСпорт. Постојат два елементи за брзината на повлекување. Првиот е времето потребно на страницата за да го обработи барањето. Вториот е времето потребно од избраниот метод за повлекување за да се обработи барањето на крајот.

Е-Паричник се смета за една од најбрзите опции и PayPal спаѓа во оваа категорија, но е навистина достапен само во ОК и Европа. Во моментов нема систем за е-паричник во САД. Следниот најбрз систем е eTransfer. Ова е врска помеѓу трговецот и банкарската сметка на корисникот. Депозитите и повлекувањата се брзи и вистинските детали за банкарската сметка никогаш не му се откриваат на трговецот.

Дали можете да повлечете некоја сума пари од обложувалница?
Добрите и лошите страни на обложувалниците со исплата за 24 часа

Добрите и лошите страни на обложувалниците со исплата за 24 часа

Има неколку предности и недостатоци од користењето на сајтовите за е-спорт обложување за инстант повлекување. Позитивната страна:

 • Брзата исплата за 24 часа значи дека корисникот ќе може многу побрзо да добие пристап до сопствените пари. Ова потоа ќе им даде повеќе опции за понатамошна игра на таа локација или на друга локација.

 • Тоа покажува дека страницата за онлајн обложување е-спорт има силен фокус на услугите на клиентите, наместо да се обидува да ги задржи парите на нивниот клиент што е можно подолго.

 • Со толку многу методи за повлекување пари од сајтовите за е-спорт обложување, сигурно постои брз метод што ќе одговара на речиси секој клиент, па никој не треба да чека подолго од 24 часа за своите пари.

 • Брзите трансакции значат дека парите трошат помалку време на страницата и дека има помалку искушенија за спонтани облози.

Од друга страна, речиси и да нема никакви недостатоци за 24-часовната локација за повлекување, иако корисниците можеби би сакале да размислат дека тоа можеби не е најважното нешто за нивната услуга. Некои корисници можеби претпочитаат да имаат квалитетна услуга за клиенти или широк опсег на е-спортови за обложување.

Добрите и лошите страни на обложувалниците со исплата за 24 часа