Вести

November 8, 2023

Дали Џонси ќе се врати во Fortnite OG? Можности и шпекулации

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite Jonsey е најпознатиот лик во играта, познат по неговите различни скинови и централната улога во Fortnite. Многу играчи се прашуваат дали Џонси ќе се врати во Fortnite OG.

Дали Џонси ќе се врати во Fortnite OG? Можности и шпекулации

Историјата на Џонси

Џонси првпат се појави во Поглавје 1 од Fortnite како стандарден лик. Со текот на времето, тој се здоби со популарност и стана клучен дел од учењето на Fortnite. Во Поглавје 2, тој ја презеде улогата на агентот Џонси и имаше повеќе верзии од себе во една единствена POI.

Отсуството на Џонси во поглавје 3

Во поглавје 3, Џонси не беше главен играч во играта на знаење, оставајќи ги фановите да се сомневаат во неговото враќање за заживувачката сезона на OG.

Присуството на Џонси на мапата

Малку е веројатно дека Џонси ќе се појави на мапата како еден од Fortnite NPC. Поглавје 1 не ги користеше NPC на ист начин како модерната игра.

Џонси во продавницата

Постои голема можност во продавницата да биде објавена нова верзија на Jonsey во текот на сезоната. Овие варијации на ликот се секогаш популарни, а изгледа веројатно е да се погледне назад од Поглавје 1.

Џонси во настанот во играта

Сезоната на OG Fortnite во Поглавје 4 се очекува да заврши со настан во играта. Можно е да го видиме агентот Џонси или друга варијанта како се појавува за време на овој настан. Деталите допрва ќе се откриваат.

Заклучок

Иако враќањето на Џонси во Fortnite OG е неизвесно, постојат индикации дека тој може да се врати во некоја форма. Без разлика дали тоа е преку нов скин во продавницата или улога во настанот во играта, фановите ќе мора да почекаат и да видат што носи иднината за Џонси.

Најнови вести

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања
2023-11-26

Оптимизирајте ја вашата VALORANT игра со смешни вкрстувања

Вести