Брзи плаќања

Штом играчот ќе добие облог и ќе види дека тие добивки се појавуваат во билансот на неговата сметка на обложувалницата, сосема е природно да сака да добие пристап до тие средства што е можно побрзо. Времето кое е потребно за да се обработат повлекувањата од страниците за обложување со брзо плаќање варира значително во индустријата за обложување, при што некои сајтови се побрзи од другите.

Што е веб-страница за обложување за брзо плаќање?

Што е веб-страница за обложување за брзо плаќање?

Брзата страница за обложување со плаќање еСпорт им овозможува на играчите брзо да ги повлечат своите средства, а времето на обработка сега е дури 30 минути за некои платформи. Многу фактори можат да влијаат на тоа колку време е потребно за да се обработи барањето за повлекување, при што избраниот процесор за плаќање исто така игра улога во тоа колку време е потребно средствата да му бидат достапни на играчот како готовина што може да се троши.

Различни опции за повлекување обично се достапни на обложувалниците, при што VISA и Mastercard се популарни, а PayPal, па дури и трансфер директно на банкарската сметка на играчот. Веб-страницата за обложување за брзо плаќање ќе го обработи барањето на играчот за повлекување средства што е можно побрзо, генерално избегнувајќи да трае подолго од неколку часа, под претпоставка дека нема да се покренат никакви проблеми.

Откако обложувалницата ќе го обработи барањето и ќе ги издаде средствата за повлекување, потоа останува на давателот на плаќање што играчот го избрал да го заврши процесот.

Што е веб-страница за обложување за брзо плаќање?
Најбрзо платени еСпорт обложувалници во 2021 година

Најбрзо платени еСпорт обложувалници во 2021 година

Како што утврдивме погоре, сајтовите за онлајн обложување еСпорт може значително да се разликуваат во времето што им е потребно за да се обработат барањата за повлекување и да се добијат парите до клиентите. Еве ги топ 10-те најбрзо платени онлајн обложувалници во 2021 година.

BetVictor

Оваа онлајн обложувалница нуди брза опција за повлекување VISA Direct и ги обработува барањата за повлекување во рок од 30 минути. VISA Direct обезбедува испорака на средства во реално време користејќи ги деталите за картичката на играчот.

PariMatch

Како и кај BetVictor, PariMatch ја обезбедува опцијата за повлекување VISA Direct и се обидува да ги обработи барањата за повлекување во рок од 30 минути.

Бет365

Оваа веб-страница за обложување преку Интернет што брзо плаќа користи брзи повлекувања преку Neteller и има други даватели на плаќања достапни за играчите. Bet365 ги обработува барањата за повлекување за добивките на клиентите во рок од 12 часа, под претпоставка дека нема да се покренат никакви проблеми, што може да предизвика одложувања.

СБК

Веб-страницата за обложување SBK го прави нашиот список бидејќи има некои од најбрзите достапни повлекувања Trustly. Времето за обработка на барањата за повлекување е 1-2 дена.

Betway

Брзите повлекувања се повторно достапни преку VISA Direct со Betway, а барањата за повлекување обично се обработуваат во рок од 12 часа.

Вилијам Хил

Оваа популарна страница за обложување, со физички продавници, може да обезбеди некои од најбрзите повлекувања на дебитни картички достапни во моментов. Вилијам Хил ги обработува барањата за повлекување во рок од 1-3 дена.

Betfair

Ако играчот бара брзо повлекување на PayPal, тогаш Betfair нуди меѓу најбрзите. Барањата за повлекување се обработуваат во рок од 4-24 часа.

888 спорт

Оваа веб-локација за обложување, која нуди и онлајн казино, обезбедува некои од најбрзите достапни повлекувања MuchBetter - давајќи им на играчите брз пристап до нивните добивки. Откако ќе се одобри барањето за повлекување, плаќањето обично се обработува во рок од 2-3 дена.

BoyleSports

Некои од најбрзите времиња за обработка на Skrill се обезбедени од BoyleSports, а барањата за повлекување од играчите обично се обработуваат во рок од 24 часа.

SportingBet

Ако клиентот бара повлекување чек, SportingBet нуди најбрзи достапни времиња. Откако барањето за повлекување ќе биде потврдено и одобрено, чековите ќе бидат објавени во рок од два дена, подготвени за играчот да ги депонира во својата банка.

Најбрзо платени еСпорт обложувалници во 2021 година
Како да добиете најбрза исплата на онлајн обложувалница за еСпорт

Како да добиете најбрза исплата на онлајн обложувалница за еСпорт

Ако играчот бара најбрзи можни исплати на добивки од онлајн обложувалниците за еСпорт, тогаш може да се направат бројни работи. Што е најважно, потенцијалните клиенти треба да ги истражат различните достапни места за обложување и да дознаат кое време на обработка го обезбедуваат. Овде може да помогнат прегледите од други играчи, со прегледи кои потврдуваат дали веб-локацијата за онлајн обложување со брзо плаќање редовно ги исполнува наведените времиња за повлекување и детално ги објаснува сите проблеми кои претходно ги имале играчите.

Исто така, неопходно е да се проверат какви начини на плаќање нуди страницата за обложување, при што некои се несоодветни за играч, а времето потребно за да бидат достапни средствата се разликува меѓу сите. Кога ќе се избере место за обложување и давател на плаќања и играчот сака да ги повлече своите добивки - обезбедувањето дека се исполнети сите правила за безбедност и идентификација ќе помогне да се обезбеди брзо искуство со минимални проблеми.

Како да добиете најбрза исплата на онлајн обложувалница за еСпорт
Зошто некои трансакции траат толку долго или се блокираат?

Зошто некои трансакции траат толку долго или се блокираат?

Повремено, играчот ќе открие дека неговото барање за повлекување онлајн обложување за еСпорт трае подолго од вообичаено за да се обработи или дека е целосно блокирано. Причините за ова може да варираат, при што сите случаи се различни.

Сепак, здравиот разум е дека играчот не го поминал доволно процесот на идентификација - особено кога барањето за повлекување е блокирано. Законите што ги спроведуваат владите и правилата утврдени од регулаторните тела бараат од веб-локациите за обложување да го потврдат идентитетот на играчите пред да може да се повлечат сите добивки. Се спроведуваат и безбедносни прописи, како што се законите за спречување на перење пари и против измами.

Ако обложувалницата не може да го потврди идентитетот на клиентот или постои сомневање за измама, тогаш плаќањето ќе биде блокирано додека не се решат овие прашања. Доколку плаќањето биде блокирано или одложено во очекување на дополнителни проверки, тогаш страницата за обложување ќе го извести клиентот и ќе ги нагласи сите чекори што треба да се преземат за да се финализира повлекувањето.

За да се спречи тоа да се случи, играчите треба да се погрижат да ги завршат сите чекори за верификација побарани за време на барањето за повлекување - како што се доставување копии од соодветната идентификација и доказ за документи за адреса. Во ретки случаи кога играчот чувствува дека неговото повлекување е неправедно блокирано или задржано, може да се поднесе жалба до страницата за обложување. Тие, исто така, може да се прераснат до независни судии.

Зошто некои трансакции траат толку долго или се блокираат?
Најбрзи начини на плаќање за повлекување

Најбрзи начини на плаќање за повлекување

Широк спектар на начини на плаќање за повлекување е достапен низ индустријата за онлајн обложување, при што најпопуларните привлекуваат илјадници лојални клиенти. Времето што им е потребно на овие даватели на плаќања да ги стават средствата на располагање на обложувачите варира значително, при што најбрзите имаат средства на сметката на играчот во рок од неколку минути. Давателите на плаќања, како што се PayPal и Skrill, можат да понудат повлекување на многу места за обложување и имаат широка доверба кај клиентите и бизнисите.

Тие обезбедуваат брзо време на обработка на плаќањата и се потпираат на нивните високи нивоа на безбедност и цврсти политики за заштита на клиентите. Повлекувањата може брзо да се направат и со користење на VISA и Mastercard, кои се прифатени на илјадници локации ширум светот, а повеќето играчи веќе ќе ги користат преку нивните дебитни и кредитни картички.

Некои обложувалници имаат достапни физички продавници од каде што може да се соберат добивки во готовина, што е брз и безбеден начин за собирање на повлечените добивки.

Најбрзи начини на плаќање за повлекување